Forces to Sell is een product van Forces to Explore. Forces to Explore dóet iets met mensen in organisaties, dat impact heeft op de resultaten van die organisaties.

Forces to Sell 2020-01-22T18:55:00+00:00

Wat houdt Forces to Sell eigenlijk in?

Lees verder

Forces to Sell

Verkopen voor niet-verkopers

Forces to Explore heeft een aanpak ontwikkeld die de persoonlijke ontwikkeling van mensen verbindt met omzetvergroting.
Deze aanpak noemen we Forces to Sell.

Binnen commerciële organisaties die met specialisten werken blijft commerciële potentie onbenut. Dat is logisch, omdat de specialisten een ander vak dan verkopen hebben. Vaak roept ‘verkopen’ negatieve beelden op. Wij geloven dat iedereen een rol heeft in het dienen van het klantbelang, maar investeren in een salestraining werkt niet.

Forces to Explore heeft voor deze problematiek een specifieke aanpak ontwikkeld: Forces to Sell. De kern is dat persoonlijke ontwikkeling en omzetverbetering worden verbonden. De omzetverbetering ontstaat door focus op de individuele doelen en door de sterke koppeling naar de praktijk en borging bij de leidinggevende

Het Forces to Sell programma is als een groepsreis, waarbinnen ieder een eigen aanpak volgt. Je stelt Doelen, maakt Online Opdrachten en volgt Trainingen met het team. Stap-voor-stap werken we samen met leidinggevenden aan het bereiken van persoonlijke doelen die gezamenlijk enorme impact hebben op het resultaat van de organisatie.

Neem Contact Op

Wat levert het Forces to Sell programma op?

Vragen over Forces to Sell? Onze specialisten helpen je graag

Stel Je Vraag

Forces to Sell

Verkopen voor niet-verkopers

“Commercie betekent voor mij dat je hele mindset erop gericht is het belang van de klant voorop te stellen in alles wat je doet en zegt. Het is fantastisch om die manier van werken over te dragen op anderen!”

– Xander Heule, Teamleider Forces to Sell

NEEM CONTACT OP

“Het is gelukt persoonlijke ontwikkeling in een zakelijke omgeving meetbaar te maken. Ik ben er trots op een bijdrage te leveren aan Forces to Sell!”

Hans Roseboom, Directeur Forces to Explore

Forces to Sell

Verkopen voor niet-verkopers

Geen trucjes maar blijvende ontwikkeling van mensen in mindset en omzet.

Get in touch

Laten we samenwerken

We werken met een team van specialisten voor klanten die willen groeien. We zijn succesvol door de mindset van medewerkers te veranderen. We bieden ze praktische tools die hen in staat stellen om het belang van de klant beter te dienen.

Let’s Get In Touch