Wat is Forces to Sell?

Lees verder

Forces to Sell

Persoonlijke ontwikkeling met resultaat

Jij bent een vakspecialist. Een goede professional, consultant of adviseur. Je werkt binnen een commerciële organisatie. Je bent goed in wat je doet en je wil graag nog meer resultaat halen uit je contact met je klanten.

In je werk heb je dagelijks met klanten te maken. Je vertrouwt op je vakkennis en je ervaring maar je merkt dat er meer van je wordt gevraagd. Door de klant, door je leidinggevende en door collega’s. Je hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen en te groeien zowel persoonlijk als professioneel.

Als je zelf meer invloed krijgt op de opdrachten en projecten die je doet, heb je ook veel meer invloed op jouw groei. Maar ‘verkopen’ roept negatieve beelden op en je moet niet denken aan een salestraining.

Voor jou is er Forces to Sell.

Forces to Sell verbindt jouw persoonlijke ontwikkeling met resultaten. De resultaten ontstaan door een sterke focus op wat jij wilt bereiken, praktijkexperimenten en persoonlijke coaching.

Forces to Sell is als een groepsreis, waarbinnen jij jouw eigen programma volgt. Je stelt doelen, maakt online opdrachten, doet praktijkopdrachten en je wordt gecoacht door een coach. Stap-voor-stap werken we samen met jou aan het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

Neem Contact Op

Wat levert
Forces to Sell op?

Wat kunnen we voor je betekenen?

Contactformulier

Forces to Sell

Persoonlijke ontwikkeling met resultaat

“Commercie betekent voor mij dat je hele mindset erop gericht is het belang van de klant voorop te stellen in alles wat je doet en zegt. Het is fantastisch om die manier van werken over te dragen op anderen!”

– Xander Heule, Teamleider Forces to Sell

NEEM CONTACT OP

Ja! Ik doe mee!

Ik investeer nu in mijzelf. Ik start gratis met de eerste drie opdrachten.

Ik start gratis!